Zákusky, Strana 2

Dort je vyroben z tmavého čokoládového korpusu s vrstvou kakaovo šlehačkového krému potažený vrstvou čokoládové polevy ozdobený šlehačkou.

Klasický zákusek vyroben z křehkého žloutkového korpusu bohatě ozdobený pravou šlehačkou a posypaný čokoládovým zdobením či griliášem.

Sacher dort z tmavého sacherového korpusu, promazaný meruňkovou marmeládou, politý ganáží.

Receptura tohoto jedinečného dortu je starší než sama kavárna. Jak název napovídá, je spjata s brněnskými veletrhy a otevřením Výstaviště v roce 1928. Korpus dortu je prolitý...

Korpus z pravé pálené hmoty plněný lehkým máslovým krémem a šlehačkou. Vršek potažený světlým fondánem.

Korpus z pravé pálené hmoty plněný šlehačkou a čerstvým ovocem.

Korpus z pravé pálené hmoty ve tvaru srdce plněný plněný lehkým máslovým krémem, šlehačkou a ovocem.

Korpus z pravé pálené hmoty plněný lehkým máslovým krémem a karamelovou šlehačkou. Vršek potažený karamelovým fondánem.